Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľom webovej stránky somhandmadetvorca.sk (ďalej len "Prevádzkovateľ") je spoločnosť PR dizajn s.r.o., so sídlom SNP 60, 90201 Pezinok, Slovenská republika. IČO: 47146290 DIČ: 2023767295. Nie je platcom DPH.

Všetky údaje, ktoré nám  poskytujete spracovávame v zmysle zákona č. 122/2013 Z.z., o ochrane osobných údajov (ďalej len “zákon”). Dobrovoľným vyplnením vašich údajov nám dávate automatický súhlas s ich spracovaním. 

Pri kúpe našich produktov a služieb nám poskytujete tieto údaje:

  • Vaše meno a priezvisko, adresu vrátane krajiny (na vystavenie faktúry)
  • Vaša e-mailová adresa (slúži na Vašu identifikáciu v systéme a na komunikáciu s Vami)
  • pri nákupe ako právnická osoba/ živnostník,  potrebujeme ešte Váš : obchodný názov, adresu, IČO a DIČ/ IČ DPH (na vystavenie faktúry).

V prípade vášho záujmu vám radi poskytneme údaje, ktoré o vás uchovávame. Ak by aj napriek našej snahe neboli správne, radi ich na požiadanie upravíme. 

Aké údaje automaticky zaznamenávame? 

Pri návšteve našich webových stránok zaznamenávame IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu. Z akej stránky ste na našu stránku prišli. Koľko času ste u nás strávili a na akých podstránkach. Tieto údaje nemajú charakter osobných údajov a nie sú s vašimi osobnými údajmi prepojené. 

Na čo tieto údaje používame?

Automatické údaje využívame na lepšie spoznanie našich zákazníkov a s tým spojené zlepšenie našich služieb.

Z odberu našich emailových noviniek - newslettru sa môžete kedykoľvek odhlásiť kliknutím na odhlasovací odkaz umiestnený v spodnej časti emailu. Alebo nám napíšte a my vás odhlásime. 

Vaše údaje neposkytujeme tretím stranám

Vaše osobné údaje nezverejňujeme, nesprístupňujeme a ani neposkytujeme tretím stranám. Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je možné len na základe riadne vystaveného a právoplatného rozhodnutia Slovenskej republiky v súlade s platnými zákonmi. 

Kontakt 

V prípade otázok alebo pripomienok nás prosím kontaktujte. 

PR dizajn s.r.o.

SNP 60

902 01 Pezinok , Slovenská republika

IČO: 47146290

DIČ: 2023767295 ( Nie sme platcom DPH )

Spoločnosť zapísaná na Okresnom súde Bratislava I, Oddiel Sro, Vložka číslo: 89003/B. 

Email: petra@somhandmadetvorca.sk

Bankové spojenie:  ČSOB 4017985158/7500

IBAN: SK92 7500 0000 0040 1798 5158