OBJEDNÁVKA

e-knihy, ktorá vám pomôže s úspechom na Pintereste

Objednávam si e-knihu Ako funguje Pinterest za akciovú cenu 21,90 Eur (541 Kč) 29,90 Eur (755 Kč).

  • E-kniha mi bude zaslaná na emailovú adresu, ktorú zadám v objednávkovom formulári.
  • V e-knihe nájdem návod ako propagovať svoje výrobky alebo služby na Pintereste. Rozumiem, že môj úspech alebo neúspech na Pintereste záleží na mojej vlastnej práci a čase, ktorý do práce vložím.

Pre objednávku prosím vyplňte nasledujúci objednávkový formulár.

V objednávkovom formulári si môžete zakúpiť ďalší praktický produkt. Stačí zaškrtnúť políčko. 

Ak budete mať otázky alebo potrebujete pomôcť s objednávkou, neváhajte mi napísať emailom na petra@somhandmadetvorca.sk.
Petra Rusnáková

Nájdite si nových zákazníkov na Pintereste. 

Dobrý deň Peťka, ďakujem za e-book, je naozaj skvelý 👌👌. Jeden z najlepších, aký som v poslednej dobe čítal. Jednoducho, výstižne, praktický popísané jednotlivé kroky aj s názornými ukážkami. Naozaj TOP, vlastne doteraz som ho čítal a nemohol som sa od neho odtrhnúť. Dnes teória a zajtra idem na prax 😊.
Štefan
Je to fantasticke! Pinterest som mala aj pred tym, ale vobec by ma nenapadlo ako ho prisposobit tak, aby mal vacsi dosah. Tvoj navod mi otvoril oci. Hlavne sa mi paci, ze vsetkemu rozumiem a do detailu pekne viem co a ako upravit. Dakujem Ti krasne. 💖
KatarínaPinkfantasy.sk
Vedela som, že Pinterest existuje, ale netušila som, že ho môžem použiť pri predaji mojich výrobkov. Išla som krok za krokom podľa vášho návodu a už mám založený účet. Postupne zakladám nástenky a pridávam piny. Ďakujem bez vášho návodu by som to nezvládla a urobila množstvo chýb.
Alena